ROSA JOVÉ EN TERRASSA

Hola a todos! Esta vez os queremos comunicar a los viváis en la provincia de Barcelona, que Rosa Jové dará una conferencia en Terrassa, organizada por Do de mare, grupo de apoyo a la lactancia materna. La información la tenéis a continuación y está en catalán.
En otras entradas, más abajo, encontraréis un vídeo sugerente sobre parto respetado y un artículo interesante e innovador para los que estéis pensando en tener otro bebé.
¡A sacar el máximo provecho! ¡Hasta la próxima!
UNA CRIANÇA FELIÇ ÉS POSSIBLE… i la Rosa Jové vindrà a explicar-nos com ho podem aconseguir.
Data: dijous, 10 de desembre de 2009
Hora: 18:00 – 20:00
Lloc: Biblioteca Central de Terrassa
Adreça: Passeig Lletres 1
Tal com explica en el seu nou llibre “La crianza feliz”, centrat en la criança des dels 0 als 6 anys, “només el nadó que se senti satisfet i atès eliminarà la por i l’estrés de la seva vida. Serà feliç, perquè la felicitat li donarà tranquil·litat i absència de por”.
Ens parlarà de:
. La importància dels hàbits i rutines
. Els nens que mengen poc
. Les rabietes i les paraulotes
. Dir adéu al bolquer
. Gelos entre germans
. Fills porucs i temerosos
La Rosa Mª Jové és psicòloga, especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria (nadons de 0 a 3 anys). A més de llicenciada en Història i Geografia, amb especialització en antropologia de la criança. És presidenta de la delegació de Lleida del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i responsable del programa de salud materno-infantil d’UNICEF a Lleida. Des de 1994 és la responsable del gabinet de psicologia del Centre Mèdic CMS de Lleida, també té consulta a Barcelona y Madrid.
Autora del llibre “Dormir sin lágrimas”, que ha revolucionat la forma d’entendre el son dels nadons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario